İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteklediği, Galatasaray Üniversitesi ve Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) iş birliğiyle yürütülen Kadın Girişimciliğini Geliştirme Merkezi Projesi’nin (GİKAMER) tanıtım toplantısı Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un katılımıyla gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak yaptığı konuşmada, kadınların ülke ekonomisine girişimci ve yenilikçi bir bakış açısıyla katılımlarını destekleyerek Türkiye’nin girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla bu projenin gerçekleştirildiğini ifade etti. Galatasaray Üniversitesi ve TİKAD iş birliğiyle hayata geçirilen bu proje neticesinde, 100 kadın girişimci adayına toplam 540 saat süren girişimcilik, iş geliştirme, ürün geliştirme, ağ kurma gibi konularda eğitim ve mentörlük desteği verildiğini sözlerine ekledi.